Розпочалися Новорічні святкування в Україні. Кожна дитина із нетерпінням чекає цих святкових днів, адже це пора подарунків та вітань. Такого святково новорічного ранку та вечора дочекалися діти Вербенського ліцею.

2018 рік у ліцеї завершився Новорічним дійством для учнів 1-11 класів та їх батьків. Усі школярі прийняли активну участь у підготовці свята. Особливо потішило те, що більшість дітей підготували яскраві новорічні костюми. Завдяки педагогам та вихованцям ліцею усі присутні змогли поринути у світ казки, прийняти участь у цікавих конкурсах та потанцювати. Яскрава лісова красуня потішила і малечу, і дорослих. Усіх у залі зі сцени вітала Снігова Королева та багато різних героїв казкового світу. Та учні кожного класу не хотіли залишатись осторонь і підготували свої новорічні виступи: пісні, танці, інсценівки. З новорічними побажаннями до усіх звернулась Лариса Володимирівна Гогой – директор ліцею.

Найкращим новорічним сюрпризом для учнів стали солодкі подарунки, які вони отримали від приватного підприємства Агро-Експрес-Сервісу. А приватний підприємець, депутат селищної Ради Пилипюк Олександр Павлович придбав для учасників святкових конкурсів призи та солодощі.

Кожен із нас тримав масу позитивних емоцій.