Невпинно наближаються новорічні свята, запалюються святкові новорічні вогні. Вони завжди несуть з собою якісь особливі відчуття — казки, дива, надії на здійснення мрій, віру в найкраще.

Так, у День Святого Миколая, 19 грудня о 17:00 годині біля КЗ Будинку Культури в селищі Демидівка відбулося урочисте відкриття святкової новорічної ялинки. Подивитися на зелену красуню прийшли представники трудових колективів підприємств, установ та організацій, жителі селища, серед яких було чимало малечі.

З відкриттям ялинки, Днем Святого Миколая, наступаючими новорічними та різдвяними святами щиро привітав Демидівський селищний голова Віктор Іщук. «День Святого Миколая – одне з найсвітліших і найрадісніших зимових свят, що сповнене теплом, турботою та любов’ю, пов’язане з милосердям і щедрістю. У цей день навіть дорослі починають вірити в чудеса та здійснення мрій. Я думаю, що на сьогодні найбільша наша з вами мрія - щоб наступив мир в нашій державі. Вітаю всіх з Днем Святого Миколая, . Нехай прийде в кожен дім Господь і наповнить наші серця щастям, теплотою і любов’ю. Зі святом вас!» - зазначив Віктор Миколайович.

На свято також завітав і Святий Миколай з солодкими подарунками, якими пригощали діток. Неймовірно гарний настрій напередодні Нового року подарували колядки та щедрівки.

Після святкових привітань та побажань новорічна ялинка засяяла барвистими новорічними вогниками, котрі радуватимуть та підніматимуть святковий настрій жителів та гостей селища аж до Водохреща. Щиро дякуємо працівникам Будинку Культури за організацію цікавого свята.