19 грудня 2018 року в Демидівському Будинку культури відбувся звіт Демидівського селищного голови про підсумки роботи виконавчого комітету Демидівської селищної ради за  2018 рік. На звіті були присутні депутати селищної ради, працівники структурних підрозділів виконкому, в.о. старост, жителі громади, представники засобів масової інформації.

Основною метою заходу було ознайомлення жителів громади з виконаною роботою. У своєму звіті селищний голова Віктор Іщук розповів про роботу виконавчого комітету та депутатського корпусу селищної ради. Окремі розділи доповіді селищний голова присвятив соціальному захисту населення та вирішенні проблемних питань, піднятих у зверненнях громадян. В звіті висвітлено також діяльність житлово-комунального господарства та належного функціонування дошкільних, загальношкільних та позашкільних навчальних закладів, закладів культури, спорту та медичних закладі, питанням децентралізації влади та інше.

По завершенні звіту відбулося представлення проекту бюджету селищної ради на 2019 рік.

Володимир Леоновець начальник фінансово-економічний відділу селищної ради інформував присутніх про такі основні напрямки роботи, як поповнення та виконання селищного бюджету.

На завершення звіту, шляхом діалогу, було обговорено всі питання, які найбільше хвилювали жителів громади. Небайдужі громадяни скористалися можливістю задати болючі питання і отримати відповідь з перших уст. Так, зачепили питання ремонту і утримання доріг, підтримки малого бізнесу з вирощування ягід, благоустрою території ринку та інші не менш важливі асп
екти.


Варто сказати, що всім здобуткам року, що минає, селищна рада завдячує перш за все, праці та наполегливості працівників виконавчого комітету, депутатів селищної ради, керівників підприємств, установ та організацій, громадським організаціям та всім жителям нашої громади, хто підтримував і допомагав селищній раді у виконанні заходів соціально-економічному розвитку громади, хто не словами, а справами доводив свою небайдужість до становлення і розвитку нашої громади.

Так, працювати ще є над чим і ми працюємо, адже, розуміємо, що лише наполеглива праця сьогодні є запорукою успіху в завтра.