12 грудня селищний голова Віктор Іщук та начальник відділу з надзвичайних ситуацій, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Степан Ярош провели перевірку готовності особового складу та спецтехніки КП «ВУЖКГ» та філії "Млинівський райавтодор" Демидівський дорожній ремонтний пункт до дій у зимовий період. В Демидівський селищній раді створений запас паливно-мастильних матеріалів на випадок зимової стихії та надзвичайних ситуацій. Цього року за підтримки селищної ради було  закуплено оснащення для снігоприбиральної техніки ВУЖКГ (гуми, акумулятори, комплектуючі гусениць), яка буде обслуговувати дороги громади взимку, провели тестування технічних засобів.

Дорожні машини, що будуть задіюватись для ліквідації зимової слизькості та переметів показали повну готовність: ДТ-75 з лопатою, МТЗ «Екскаватор» з лопатою для погрузки суміші, МТЗ з отвалом. У ВУЖКГ створений достатній запас суміші для посипки доріг в період ожеледиці. Злагодженість дій є і в роботі працівників.

Силами колективу Демидівського дорожнього ремонтного пункту відновлено працездатність колісного Т-150 з отвалом, в готовності знаходиться колісний МТЗ з отвалом, погружчик суміші та автомобіль для розсипання суміші.

«Попереду зима і погода в цей час примхлива і непередбачувана, тож ми маємо вчасно зреагувати на зміни забезпечити безперебійний проїзд дорогами загального користування для автотранспорту, – зазначає селищний голова Віктор Іщук. – Зараз, доки немає ні снігів, ні морозів, ми повинні впевнитися, що кожен механізм, кожен гвинт у цій системі працює і не підведе у потрібний момент.»

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису