Шановні жителі територіальної громади, депутати селищної ради, члени виконавчого комітету, працівники та ветерани органів місцевого самоврядування!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування!

Повсякденними турботами людей сьогодні переймаються депутати, які входять до складу місцевих рад, члени виконавчого комітету, службовці органів місцевого самоврядування, і звичайно, активні громадяни, які беруть участь у вирішенні багатьох питань. Це свято стосується кожного мешканця нашого краю, адже разом ми громада, що вирішує питання місцевого значення.

Уклін і шана Вам, дорогі земляки, за самовіддану щоденну працю, активність у громадсько-політичному житті, велике бажання і здатність здолати усі негаразди. Вірю, що разом ми можемо належним чином задовольнити потреби й надії жителів нашої територіальної громади. Все це справа часу, справа нашої спільної роботи, з надією на кращі зміни.

Сердечно бажаю усім, хто працює на благо територіальної громади, кожній родині, кожному мешканцю нашого краю міцного здоров`я, достатку. Нехай усі життєві негаразди обходять Вас стороною, а непохитна віра у щасливе майбутнє додають сили і наснаги!

З повагою, селищний голова Віктор Іщук