22 листопада 2018 року на базі Млинівської загальноосвітньої школи

І-ІІІ ступенів № 3 відбувся семінар на тему «Реформування освіти в умовах децентралізації з урахуванням законодавства України та досвіду Республіки Польщі».

Організаторами семінару виступили Центр розвитку місцевого самоврядування та ULEADwithEurope спільно з Управлінням освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації. Участь у семінарі взяли директори закладів загальної середньої освіти Демидівської селищної ради, Боремелької сільської ради та Млинівської селищної ради.

На семінарі було обговорено проблемні питання освіти Демидівської та Млинівської селищних рад, зокрема, недосконалу мережу закладів освіти.

Проректор РОІППО В’ячеслав Долід звернув увагу присутніх на оновлений формат курсів підвищення кваліфікації та сертифікацію.

Ділилися своїми враженнями від децентралізації та впровадженням освітньої реформи в громадах начальники управління освіти, культури і туризму , молоді та спорту Олена Грицюта та Тамара Доманська, директор Козинського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-колегіум» Галина Смолярчук.

Фото без описуФото без опису