21 листопада, у День Гідності та Свободи, ми вшановуємо громадянський  подвиг, патріотизм і мужність учасників Революції Гідності. За цієї нагоди в шкільних закладах  проводяться тематичні заходи патріотичного і виховного змісту.

День Гідності та Свободи у Княгининському ліцеї розпочався з інформаційних хвилинок. У бібліотеці організовано тематичну виставку художньої літератури, в ході якої згадувалося історичне минуле України, географічні дані.

Учитель  з виховної роботи Молочій Я. Б. з  педагогом організатором Ходорчук В. М.  підготували з учнями  виховний захід пам’яті й пошани до дня Гідності і Свободи .

Ведучі заходу Булига Дарія та Якимчук Іванна влучно, чітко і не без щему у серці  ознайомили присутніх  гостей із хронологією визначальних подій народного руху за незалежність, свободу та самовизначення, особливий акцент роблячи на нещодавніх кривавих подіях у серці столиці.

Учні Княгининського ліцею  отримали грунтовну інформацію про перебіг революції, її причини та наслідки завдяки годині-реквієму.

Школярі віддали шану Героям Небесної Сотні хвилиною мовчання. .   Відзначаючи День Гідності та Свободи, ми сповнені гордістю за наших співвітчизників, які понад усе цінують свободу і гідність та продовжують боронити незалежність України від зовнішньої агресії.
 

Л. Голотюк бібліотекар