Налагоджена система вуличного освітлення є важливою складовою у роботі селищної ради. І тому для того, щоб мінімізувати енергоспоживання та водночас підвищити рівень якості освітлення в населених пунктах селищної ради проводиться реконструкція вуличного освітлення: встановлюються нові та замінюються наявні світильники з лампами розжарення і ДРЛ на світлодіодні.

На даний час роботи завершено у селі Княгинине по вулицях 17 Березня, Польова, Млинівська, Тракторна і Садова. В загальному було замінено 55 ламп. Роботи профінансовано за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад.

Переваги LED освітлення: великий термін експлуатації світлодіодів; велика економія споживаної енергії; екологічна безпека; не вимагають обслуговування протягом користування; стійкість до механічних впливів завдяки корпусу з алюмінію і небиткого пластика; повна відсутність в спектрі ультрафіолетового випромінювання; широкий діапазон робочих температур -60 … + 40 °С; відсутність стробоскопічного ефекту (мерехтіння); миттєвий запуск і вихід на робочий режим по освітленості; відсутність великих струмів запуску; спектр випромінювання близький до сонячного світла, що покращує сприйняття кольорів та ін.

Роботи по модернізації вуличного освітлення продовжуватимуться. Протягом поточного року заплановано освітити вулиці в селах Пляшева, Лопавше і Рудка.