14 жовтня ми святкуємо одразу чотири свята. Перше – Свято Покрови Божої Матері, друге – День українського козацтва, третє - 76-ї річниці утворення УПА, четверте свято, дуже молоде – День захисника України.

Для нас День захисника України не тільки народне і релігійне, а й національне свято. Воно єднає країну, закликає усіх до згуртованості перед сучасними викликами та загрозами.

Тож 14 жовтня 2018 року відбулися святкові заходи з нагоди відзначення Дня захисника України у смт. Демидівці, що розпочалися  з Богослужіння в храмі Івана Богослова УПЦ КП. Далі відбулася святкова хода від храму до пам’ятного знака “Борцям за волю та незалежність Ураїни” за участю учасників АТО та громадськості. Біля  пам’ятного знака священнослужителем храму Івана Богослова УПЦ КП Євгенієм Іваником відправлено  поминальну панахиду  за загиблими борцями   та вшановано їх хвилиною мовчання. Прозвучала пісня «Молитва за Україну» у виконанні Дарини Панасюк.

 З словами вдячності та шани до військовослужбовців та членів їхніх сімей звернувся Демидівський селищний голова Віктор Іщук, подякував учасникам АТО за мужність та героїзм, вірну службу на благо своєї землі та українського народу, а також побажав всім присутнім мирного неба над головою. Також з вітальним словом виступили голова райдержадміністрації Богдан Левшенюк, голова районної ради Сергій Радченко, заступник військового комісара Млинівського військового комісаріату Олександр Опалько, який вручив Грамоту учаснику АТО Володимиру Леоновцю.

Заходи продовжилися святковим концертом до Дня захисника України біля КЗ Будинку Культури смт. Демидівка за участю уродженки села Рогізне, Іванни Сапожник , яка очолює ансамбль " Жайвір " Клеванської дитячої музичної школи. Після закінчення концерту всіх присутніх частували святковим кулішем, смаженими шпикачками, гарячим чаєм та кавою зі смачним печивом.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису