Поміж багатох свят у календарі є день, коли настрій усієї країни особливо піднесений і радісний. У перший тиждень жовтня країна урочисто відзначає День працівників освіти, день, коли навчальні заклади майорять осінніми квітами і розквітають посмішками вихованців та педагогів.

4 жовтня відбулося свято і в Демидівському Будинку творчості школярів. В актовій залі зібрався весь педагогічний колектив, а вихованці підготували чудові концертні номери й привітання. Свято розпочали ведучі Августинович Іван та Яковецька Карина. Своїх наставників вітали першокласники з піснею «Любим вчительку свою», вихованці гуртка ансамблю народних інструментів «Візерунок» подарували чудові пісні: «Дивна квітка» у виконанні родинного гурту Юлії, Соломії та Віталіни Матринюків, «Диво дівчинка» у виконанні Новіцької Дарини, Панчука Тимофія та Кривіцької Олесі, «Птаха літала» у виконанні Полуян Олесі, «Соловейко» у виконанні Новіцької Дарини, «Спасибі вам рідненькі вчителі» у виконання Юлії Мартинюк та танок «А ми дівчата з України» у виконанні вихованців «Хореографічного» гуртка. А віршованими рядками вітали всіх педагогів закладу, вихованці гуртків: в’язання та бісероплетіння «Намистинка».

З побажаннями для педагогів виступила директор закладу Л. Гусаревич. На свято завітав листоноша Пєчкін з терміновою вітальною телеграмою. У ході свята було проведено веселу фізкультхвилинку для керівників гуртків.

Метою такого заходу було виховувати почуття любові та поваги до себе, як до своїх учнів та у доступній формі донести до свідомості учителя те, що він Учитель з великої букви. Учитель – це наша совість, взірець у житті єдиний, без нього життєва повість не пишеться у людини.

Зі святом дозвольте нам Вас привітати.
Щастя, здоров’я, добра побажати,
Пошани, тепла та й довгого віку,
Кохання і віри, багатства без ліку.

Працюється легко Вам хай і живеться,
А все, що в думках, хай одразу вдається,
З Днем вчителя щиро ми всі Вас вітаємо,
Всього Вам найкращого в світі бажаємо.

 

Свято підготували і провели культорганізатор закладу Ірина Ряска, керівник ансамблю народних інструментів «Візерунок» Тетяна Погранична та керівник «Хореографічного» гуртка Іванна Макарук.

 

Ірина Ряска,

культорганізатор Демидівського БТШ

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису