16 вересня 2018 року у селі Лопавше відбулося справжнє свято – відкриття дитячого ігрового майданчика “Сонечко”. Тут дитячий майданчик був заповітною мрією не лише дітей, а й батьків. Ініціатором встановлення майданчика виступила депутат Демидівської  селищної ради Софія Ковальчук.

На урочисте відкриття завітав Демидівський селищний голова Віктор Іщук, який зазначив, що зведення майданчика це успішна співпраця жителів села та громади. Прозвучала подяка всім жителям та підприємцям за допомогу у цьому дійстві.

Закінчилося урочисте відкриття майданчика, дорослі повернулися до справ, а на самому майданчику продовжувалося свято: лунав дитячий сміх, велися ігри та розваги. І кожному, хто долучився до створення цього неймовірного заходу було зрозуміло: радість в очах дітей – насправді те, заради чого варто жити й працювати.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису