Черговим населеним пунктом, де здійснено реконструкцію вуличного освітлення, стало село Вишневе. Тут реалізовано проект «Реконструкція вуличного освітлення від ТП №280 в с. Вишневе Демидівського району Рівненської області».

В ході реалізації проекту проведено реконструкцію наявної системи вуличного освітлення з використанням енергоефективних технологій на основі малоенергоємних світильників і ламп з великим світловим потоком, яких встановлено 24 шт. З метою економії бюджетних коштів, виділених на оплату енергоносіїв по селищній раді, на даному об’єкті застосований сучасний високоефективний електронний лічильник активної електроенергії. Дана система встановлюється на існуючих електроопорах, що приведе до можливості здійснювати нічне освітлення вулиці Центральна в селі Вишневе та в свою чергу дасть відповідний ефект зняття соціальної напруги.

Кошторис проекту склав 193,64 тис грн, які профінансовані за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад.

Загальна кількість домогосподарств, що розташовані на вулиці Центральна в селі Вишневе складає 40 одиниць, проживає 299 осіб.

Фото без описуФото без описуФото без опису