Демидівську  ОТГ було обрано у якості партнера  проекту українсько-німецького співробітництва GIZ «Енергоефективність у громадах II».

Його впроваджує компанія GIZ за дорученням Федерального  міністерства економічного співробітництва і розвитку Німеччини (BMZ) та Асоціація малих міст України.

Даний Проект підтримує розробку індивідуальних пропозицій з консультування та підтримки у сфері комунального енергетичного менеджменту для малих міст та сприяє їх поширенню. Таким чином, у середньостроковій перспективі створюються можливості для широкого застосування системного та фінансово ефективного енергетичного менеджменту включно з плануванням та впровадженням заходів з енергоефективності.

Демидівський селищний голова Віктор Іщук та начальник відділу будівництва, ЖКГ, благоустрою, приватизації, комунальної власності та архітектури селищної ради Василь Бурець взяли участь у конференції-семінарі «Мережа енергоефективних громад: впровадження локального енергетичного менеджменту», присвяченій питанням енергоефективності та розвитку енергетичного менеджменту в ОТГ.

Учасники конференції-семінару обговорили перші кроки на шляху запровадження енергоменеджменту та подальші кроки, які необхідно зробити для успішного розвитку енергоменеджменту у своїй громаді.

Також під час зазначеного заходу селищний голова Віктор Іщук підписав Угоду про співпрацю у проекті GIZ «Енергоефективність у громадах II».

Фото без описуФото без описуФото без опису