4 вересня відбулася зустріч Демидівського селищного голови Віктора Іщука і працівників селищної ради з представниками Рівненського КВУ.

На зустрічах фахівці організації говорили про створення безпечного середовища для людей у громаді, презентували результати дослідження й аналізу безпекової ситуації.
Після цього показали приклади і форми для здійснення проектного планування подальшої роботи громади в напрямку написання і реалізації безпекових програм з виділенням під їх реалізацію як власних, так і залучення грантових коштів.

Також обговорили можливості залучення до реалізації безпекових ініціатив на території  громади місцевих мешканців як волонтерів (створення добровільних громадських формувань для забезпечення охорони порядку, гасіння пожеж тощо, навчання активних мешканців діям у випадках надзвичайних подій).

За підсумками цих зустрічей дійшли домовленості, що експерти РОГО КВУ підготують для  ОТГ безпековий паспорт і проекти рішень щодо впровадження безпекових ініціатив у громаді згідно з тими пріоритетами, які визначить місцевий актив. 

Крім того, допоможуть активу громади, шляхом консультацій, навчання написанню проектів з безпекової тематики та написанні окремих конкретних міні-проектів.