День знань — це, мабуть, єдине свято, яке одночасно є і загальним для всіх, і особистим для кожного. Першокласники з ще не зовсім зрозумілим їм почуттям трепету, ховаючись за величезними букетами квітів, тримаючись за руки батьків, роблять свій перший крок на великому шляху знань.

 

Старші учні подорослішали за  літо, відпочилі і засмаглі, знову зустрічаються зі своїми друзями і діляться враженнями про проведені літні канікули.

У день Першого вересня традиційно виноситься прапор ліцею звучить державний гімн і першими запрошено на лінійку  випускників і першокласників. 

 

Відкрив свято привітаннями та настановами для школярів директор закладу Олександр Вальчун та вручив учням грамоти за перемоги та участь у конкурсах під час літніх канікул.

 

Привітати школярів,  їх батьків та вчителів із цим чудовим хвилюючим святом  завітав Демидівський селищний голова Віктор Іщук, який з приємністю відзначив, що першокласники навчатимуться за програмою “Нова українська школа”, побажав натхнення та оптимізму учням, вчителям, батькам, також відзначив учениць Демидівського ліцею за сумлінну працю, вагомий особистий внесок у культурно-мистецьке життя територіальної громади  та з нагоди Дня знань  Почесними грамотами.

 Музичне привітання пролунало і від учениці 9 класу, лауреата II премії  у старшій віковій категорії конкурсу дитячої творчості Рівненської області в рамках фестивалю Яскраві діти України - Катерини Чечелюк.

Незабутньо і зворушливо звучали вірші з уст маленьких першокласників, які вже сьогодні вперше у своєму житті сядуть за парти. Для них – це новий етап, це початок шляху, тривалістю в дванадцять років, у країні знань.

За давньою традицією, навчальний рік розпочали з дзвоника, який пролунав у руках найстаршого учня та наймолодшої учениці школи.

Шкільна лінійка, квіти, урочисті промови, перший дзвінок вже сповістив про початок нового учбового року, початок нової сторінки життя — цікавої, барвистої і повної нових знань.