Уже традиційно, в першу неділю вересня, згідно з Указом Президента України, у нашій державі відзначається День підприємця.

31 серпня 2018 року  в приміщенні Демидівської районної філії Рівненського обласного центру зайнятості центру зайнятості з нагоди професійного свята  Дня підприємця привітали підприємців та платників податків  Демидівський селищний голова Віктор Іщук, голова райдержадміністрації  Богдан Левшенюк, голова районної ради Сергій Радченко, голова Боремельської сільської ради Віктор Корінь, директор Демидівської районної філія Рівненського обласного центру зайнятості Михайло Фінюк.

За сумлінну працю, активну життєву позицію, значний особистий внесок у розвиток підприємницької діяльності та з нагоди професійного свята - Дня підприємця Демидівський селищний голова вручив Почесні грамоти підприємцям, привітавши ініціативних, енергійних і соціально відповідальних людей, які своєю працею й активною позицією прагнуть досягти економічних і суспільних результатів. Тих, хто створює робочі місця, наповнює місцевий бюджет, запроваджує інновації. Праця підприємців посідає важливе місце в економічному житті району, помітно впливає на розвиток інноваційної діяльності. Віктор Іщук висловив подяку за наполегливу працю та активну громадську позицію, високий професіоналізм та ініціативність. Побажав міцного здоров’я, щедрої долі, вагомих здобутків задля підвищення добробуту нашого народу.  

Також Почесні грамоти та Подяки з нагоди професійного свята було вручено від голови Демидівської райдержадміністрації,  районної ради, Боремельської сільської ради, директора Демидівського центру зайнятості.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису