Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ в Україні під керівництвом Івана Дудака у супроводженні асистента-перекладача Артура Плесака поспілкувалася з представниками органу місцевого самоврядування Демидівської ОТГ.

З представниками місії спілкувались селищний голова Віктор Іщук, заступник начальника Демидівського відділення поліції Дубенського відділу поліції ГУНП в Рівненській області Леонід Масовець та начальник відділу економічного розвитку, інвестицій та регуляторної діяльності селищної ради Сергій Щербатюк.

Команда спостерігачів завітала зі Львова та поцікавилася наступними питаннями: співпраця громади із поліцією; забезпечення охорони здоров’я мешканців; забезпечення учасників АТО та їх сімей земельними ділянками для ведення с/г, забезпечення гуманітарною допомогою та різними видами допомоги.

Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ в Україні (СММУ) складається з цивільних неозброєних спостерігачів ОБСЄ, яка тимчасово проводить моніторинг та звітує про ситуацію з дотримання прав людини та гуманітарну ситуацію як по всій Україні так і у зоні конфлікту на Донбасі. Місія збирає інформацію, звітує про ситуацію із безпекою та встановлення фактів про конкретні події на місцях.

Фото без описуФото без опису