15 липня 2018 року відбулося відкриття фестивалю “Від села до села, колосяться поля. Нас єднають фестивалі, Ми єдина сім'я” в селі Ільпибоки.

Біля каплички в с. Ільпибоки провели молебень благочинний Демидівського благочиння УПЦ КП Василь Іваник і священнослужитель Андрій Рослюк.

Свято продовжилось чудовим концертом, що розпочали ніжними словами про рідне село ведучі Олеся і Інна Полуян, учениці Демидівського ліцею. Теплі слова побажань успіхів у всіх справах, родинних радощів, подальшого розвитку громади, здоров’я, Божих благословінь , достатку, миру в душах та серцях прозвучали від Демидівського селищного голови Віктора Іщука, який нагородив Почесними грамотами Демидівської селищної ради представників села за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розбудову місцевого самоврядування та з нагоди проведення фестивалю «Від села до села, колосяться поля. Нас єднають фестивалі, ми єдина сім’я» Климюка Сергія, Помазан Марію, Кирильчук Людмилу, Новіцьку Мирославу, Глусь Ігора, Прендецьку Дарію, Заморочко Олену, Мельничука Миколу, Дияк Марію, Ходорчук Валентину, Поляк Ольгу. Також селищний голова вручив Подяку народному депутату Олександру Дехтярчуку і директору ПП “Деметра” Стельмащук Олені за вагомий особистий внесок у розбудову місцевого самоврядування, соціально-економічний розвиток села Ільпибоки та з нагоди проведення фестивалю.

Від народного депутата Олександра Дехтярчука за особисті заслуги перед Батьківщиною, мужність і відвагу під час виконання військового обовязку, самовідданість і стійкість, виявлені під час проходження військової служби почесними грамотами і цинними подарунками були нагороджені учасники бойових дій Вітюк Андрій, Леоновець Володимир, Кубко Віталій, Прендецький Володимир, Качанюк Ярослав, Мудрук Юрій, Калитюк Анатолій, Рябий Віктор.

Під час концерту було вшановано старожилів села :Філіпчук Лідію, Кирильчук Вячеслава, Стрик Софію, Мудрук Ніну, Грязіну Марію, Бурець Івана, найстаршим жителем села є Макарчук Володимир. Привітали наймолодшого жителя села Літварчук Софійку. Прозвучали привітання сім'ї, якій у цьому році -55, Гутюка Олексія і Ніни,і наймолодше подружжя, яке з'єднало свої серця лише 4 місяці тому, це сімя Богдана та Вікторії Ходорчуків.

Цього ж дня житель Василь Цілованський відзначав свій 70 день народження. Раді були вітати письменника Миколу Руцького. Привітали Грязіну Марію, яка народила і виховала шестеро дітей. Відзначили майстринь села: Войтанович Лідію, Колесник Марію, Ткачук Маргариту та Богдану. Чемпіона села Романюка Володимира, народну цілительку Надію Пахальчук, коровайницю Климюк Мирославу, весільну господиню Суходольську Віру, приватного підприємця Руцького Василя, бджоляра Поляка Володимира. Всім були вручені подарунки від в.о. старости Климюка Сергія та представника ПП “Деметра” Покотила Степана.

Село Ільпибоки передало естафету фестивалю “Від села до села, колосяться поля. Нас єднають фестивалі, Ми єдина сім'я” до села Вербень. Святкову атмосферу, позитивного та бадьорого настрою усім подарувала святкова концертна програма, підготовлена вихованцями БТШ Демидівської седищної ради Олесі та Інни Полуян, Ані Цимбалюк, учениці Деидівського ліцею Дарини Панасюк, вокального тріо “Первоцвіт”, учениці ДШМ Катерини Чечелюк, викладача ДШМ Андрія Гальчука, учасниці художньої самодіяльності БК Демидівської селищної ради Ріти Іванової, жіночого вокального ансамблю “Калинове гроно” БК Демидівської селищної ради.

Після цього свято продовжилось розвагами, лотереєю від ПП “Деметра”, смачним кулішем, смаженою рибою та кабаном, а ще пізніше – дискотекою для молоді.

Свято вдалося і маємо надію, що з допомогою односельців та нашої громади ми продовжимо цю традицію для нашого покоління.

Багато цікавих фотографій  можна знайти в фотогалереї сайту.