Шановні працівники Національної поліції!

Прийміть вітання із професійним святом!

    Ви пов’язали своє життя з надзвичайно відповідальною, ризикованою, важкою та важливою справою – служити суспільству шляхом забезпечення охорони прав і свобод людини, протидії злочинності, підтримання публічної безпеки і порядку, а також надання допомоги тому, хто її потребує.

     Поступово і впевнено, не словом, а ділом Ви втілюєте основний принцип діяльності правоохоронного органу – служити та захищати.

Приємно відзначити, що у повсякденній роботі Ви демонструєте високий професіоналізм, мужність, відданість справі, Присязі та службовому обов’язку, при цьому залишаєтеся неупередженими та об’єктивними.

     Сердечно бажаємо Вам успіхів у професійній діяльності, зокрема подальшій боротьбі із злочинністю задля забезпечення стабільності та дотримання правопорядку, нових досягнень і звершень в ім’я миру і процвітання нашої України. Щиро зичимо Вам і Вашим рідним міцного здоров’я, щастя, невичерпної енергії, мирного неба над землею, благополуччя та злагоди. Хай у Ваших оселях завжди панує добробут і сімейний затишок.

 

 

З повагою, селищний голова                                               В. Іщук