1 липня 2018 року в с. Рогізне відбулася святкова зустріч під назвою “Від усієї душі”, на якій була присутня  Іванна Сапожник - талановита уродженка села Рогізне, яка очолює ансамбль " Жайвір " Клеванської дитячої музичної школи. Своїм чудовим співом, майстерністю й емоційністю виконання Іванні вдалося зачарувати всіх, тому, затамувавши подих, глядачі насолоджувалися чудовими піснями, щедро нагороджуючи оплесками. В концертній програмі також звучала пісня хористів храму села Рогізне та Емілії Дикун  "Мальви".
 

Програма свята була динамічною та вишуканою, адже присвячувалась жінці, яка зігріває душі, благословляє світ на добро, осяює його своєю красою і ніжністю, запалює в серцях кохання та сповнює життя дивовижною гармонією. Ведуча Дикун Емілія Антонівна згадала всіх жінок, які трудяться в освітньо-культурних закладах села, працюють в медичній сфері, державних установах і організаціях району, торговій галузі села, жінок, що ведуть домашнє господарство і їздять на заробітки за кордон, жінок-пенсіонерів… Захід супроводжувався мультимедійною презентацією, підготовленою  Оксаною Дорощук.

На завершення свята зі словами подяки виступили селищний голова Віктор Іщук та діловод старостинського округу с. Рогізне Оксана Хомяк.