Конституція України – це найголовніший державний документ, який захищає права і свободи всіх громадян нашої єдиної країни, не залежно від того, в якому регіоні ми живемо і якою мовою виховуємо своїх дітей.

Святкування Дня Конституції України     це вже не просто данина традиції, а можливість проявити силу патріотизму, згадати зусилля і втрати, з якими наші предки відстоювали права на свою свободу. І саме сьогодні наші брати знову захищають суверенітет і цілісність нашої країни.

27 червня  2018 року  об 11 год.  біля пам’яника Т.Г.Шевченку працівниками Будинку культури Демидівської селищної ради підготовлено та проведено мітинг з нагоди відзначення 22-ї річниці Конституції України.   У заході взяли участь заступник голови Демидівської селищної ради Сергій Герук, керівник апарату райдержадміністрації Наталія Савич, працівники установ, організацій, громада селища,ЗМІ.

Перед присутніми з доповіддю виступив вчитель історії Демидівського ліцею Микола Стасюк. Пісня «Молитва за Україну» прозвучала  у виконанні Ріти Іванової – методиста комунального закладу “Будинку Культури” Демидівської селищної ради.

    В ході заходу проведено покладання квітів до пам'ятника Великому Кобзареві Т.Г. Шевченку, вшановано хвилиною мовчання всіх, хто поліг за волю і свободу нашої держави України.

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису