Згідно річного плану виховної роботи у Вербенському ліцеї протягом місяця лютого проведено ряд заходів.

   Щороку у першу суботу лютого Вербенський ліцей зустрічає гостей – випускників різних поколінь, то 4 лютого шкільний спортзал зібрав понад сотню гостей на «Зустріч друзів», організовану педагогічним колективом ліцею. Учасники заходу – вчителі та учні подарували гостям чудовий концерт їз різноманіттям пісень та інсценізаціями із шкільного життя.

                               Фото без опису

    Сучасна епоха характеризується швидкими змінами та перетвореннями, це час інформаційних перевантажень. Сучасним школярам потрібно навчитися орієнтуватися на ринку праці, важливо визначитись зі своєю майбутньою професією. Отож, з метою активізації ролі дитини в процесі професійного самовизначення, формування в молоді позитивних життєвих цінностей з 05.02. по 09. 02. 2018 року у ліцеї проводився тиждень профорієнтаційної освіти. Організаторами заходів – Л. Кардаш  та К. Польовою проведено: бесіди з учнями 2-4 класів «Професія моїх батьків», конкурс малюнка « Моя майбутня професія»  (1-4 клас), диспут «Різноманіття професій» (5-6 клас), бесіди з учнями 7-8 класів «У світі професій», тренінгове заняття «Цінності життя -до чого я прагну» з учнями 9 класу, тренінг «Прогнозуємо життєві перспективи» з учнями 10-11 класів та бесіди з батьками  « Роль сім’ї у виборі майбутньої професії дитини»

                             Фото без опису

До Міжнародного дня безпечного Інтернету та з метою запобігання небезпекам, які очікують в Інтернеті; безпечним користуванням сучасними технологіями та правилами спілкування в соціальних мережах 08.02. 2018 р. у шкільній бібліотеці О. Стрихарська провела годину Інтернет-безпеки «Інтернет – це частина твого життя – зроби його безпечним». Під час заходу для учнів школи презентовано відеолекторій та проведено Інтернет-вікторину «Безпечний Інтернет»

       Фото без опису          Фото без опису

    Все більше й більше віддаляє нас час від грізних подій в Афганістані. З метою вшанування учасників бойових дій на території Афганістану, у Вербенському ліцеї 15.02.2018 р. К. Польовою спільно з членами дитячої організації «Вербиченька» проведений виховний захід «Мертві квіти Афгану» та організовано виставку літератури «Серце пам’ятю болить». Під час заходу для учнів школи представлені  історичні документи та художні твори, присвячені героїчним подіям в Афганістані.

       Фото без опису       Фото без опису

    Євромайдан – 2014 рік! Це був початок волевиявлення народу. Люди втратили відчуття страху перед смертельною небезпекою. Тому,  з метою узагальнити знання школярів про події Євромайдану; виховувати в дітей почуття патріотизму, відданості своїй державі, народові; формувати стійкість характеру, чуйність, гуманістичні ідеали, готовність будь-якого моменту прийти на допомогу іншим у ліцеї 20.02.2018 р. К. Польовою спільно з дитячою організацією «Вербиченька» проведено тематичну лінійку до Дня Героїв Небесної Сотні. В шкільній бібліотеці О. Стрихарською організовано виставку літератури «Революція гарячих сердець»

       Фото без опису           Фото без опису

      Увесь світ 21 лютого відзначає Міжнародний день рідної мови. Не оминули цю подію і у Вербенському ліцеї. Отож, з метою поглибити знання учнів про рідну країну, історію становлення рідної мови; розвитку прагнення бути свідомими громадянами України та справжніми її патріотами дитячою організацією «Вербиченька»  для учнів ліцею організовано довідково-енциклопедичну виставку «У мові моїй-краса і неповторність». Під час якої проведено поетичний калейдоскоп серед учнів 5-11 класів «Моя країна – Україна».

       Фото без опису          Фото без опису

    У Вербенському ліцеї 23.02.2018 р. учителем історії М. Довгаюк проведено інформаційно-просвітницький захід присвячений подіям та постаттям Української революції 1917-1921 років та 100-річчю затвердження Тризуба державним гербом Української Народної Республіки. Даний захід сприяв подальшому вихованню патріотизму та підвищення інтересу школярів до вивчення історії України. А також, під час заходу були представлені невідомі факти щодо життя і діяльності учасників Українського визвольного руху початку ХХ ст.

       Фото без опису           Фото без опису