17 травня 2018 року у Рівному відбувся ІІ етап Всеукраїнського фестивалю – конкурсу «Молодь обирає здоров’я». Взяти участь у ньому приїхало більше ста учасників у складі 21 команди.

Мета проведення щорічного конкурсу - пропаганда здорового способу життя, дбайливого ставлення до свого здоров'я та  профілактика шкідливих звичок. Конкурс проходив у трьох номінаціях. Він об’єднав і старшокласників, і наймолодших учнів. Школярі, аби довести, що вони знають усе про здоровий спосіб життя, вдома підготували для оцінок журі тематичні плакати та світлини. На наступному етапі конкурсу були представлені літературно-музичні композиції команд, а капітани відповіли на запитання вікторини «Що я знаю про здоровий спосіб життя?». Обласному конкурсу передували міські та районні етапи.

Особливістю цьогорічного фестивалю було те, що він був десятим, ювілейним, вісім років поспіль учасниками якого була команда «Так просто» Демидівського ліцею (кер. Булейко Н.М., Гамків Т.М., Карпюк О.В.). За весь час участі команди у даному фестивалі вона здобула чотири перших місця та три других в обласних етапах, тричі входила в десятку кращих команд України ( у м. Одеса, м. Київ).

Команда Демидівського ліцею «Так просто» - Березюк Вікторія, Бондарець Ангеліна, Здрілко Дмитро, Кисіль Ольга, Севастьянов Станіслав, Цимбалюк Олександра - у нелегкій боротьбі команда «Так просто» посіла ІІ загальнокомандне місце.

Журі відмітило змістовність виступу, артистичність учасників та креативність при розкритті теми.