Фото без опису

Запрошуємо представників учнівського самоврядування, членів громадських організацій, активних молодих людей до участі у семінарі «Участь молоді. Молодіжні ради при органах місцевого самоврядування».

Основним інструментом залучення молоді до життя громади, а також рушійною силою впливу на місцеву владу у питаннях, що стосуються даної вікової категорії населення, повинна стати молодіжна рада. Демидівська селищна рада та управління освіти, культури, туризму, молоді та спорту селищної ради підтримують створення молодіжної ради і звертаються до молодих людей, що живуть та/або навчаються в Демидівській ОТГ не залишатись байдужими.

Метою заходу є залучення молоді та молодіжних організацій до посилення участі молодих людей на місцевому рівні через формування дієвих інструментів та форм прийняття рішень. Поспілкуємось про форми участі, пропрацюємо над проблемами які перешкоджають участі молоді та діяльності молодіжних рад та обговоримо шляхи їх вирішення.

Семінар відбудеться 22 червня в актовому залі Будинку культури (смт. Демидівка, вул. Б. Хмельницького, 12). Початок о 10 годині.

 

Буде цікаво та корисно!