Бібліотеки Демидівської громади – центри суспільної активності

Саме таку мету ставлять перед собою учасники проекту ПУЛЬС «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні», що стартував у Демидівській громаді. Задля реалізації нового проекту об’єднали зусилля представники Центральної бібліотеки селищної ради та ГО «Сприяння розвитку села». Впродовж наступних місяців заплановано провести ряд публічних заходів, здійснити обмінну поїздку та створити умови для інформування жителів громади про важливі події і новини.

18 червня відбулась інформаційна зустріч «Моя громада – мій добробут» за участю бібліотекарів сіл та селища. Учасники дізналися загальну інформацію про роль децентралізації, ключові події реформи у Демидівському районі, ознайомились із можливостями для власного розвитку і участі у проектах розвитку.  У формі групової роботивідбулось визначення візії бібліотек, кожен зміг сформулювати своє бачення бібліотеки у перспективі через 5 років.

Захід відбувся в рамках проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС), який виконується Асоціацією міст України (АМУ) в партнерстві з Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів IREX/Україна за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID)