Щороку 18 червня дільничні відзначають своє професійне свято – День дільничного офіцера поліції. Свято започаткували в 2004 році згідно з наказом Міністра внутрішніх справ України. Слід зазначити, що ця професія по праву вважається однією з найвідповідальніших та найважчих. Обовязки дільничних дуже різноманітні: захист громадян, охорона порядку, профілактична робота, тощо. Саме від роботи дільничного залежить спокій мешканців населених пунктів.

 З нагоди професійного свята  привітати дільничних офіцерів прибули начальник відділу з надзвичайних ситуацій, мобілізаційної роботи та взаємодії  з правоохоронними органами Демидівської селищної ради Степан Ярош,  голова райдержадміністрації  Богдан Левшенюк, голова районної ради Сергій Радченко, голова Боремельської сільської ради Віктор Корінь.

 За багаторічну плідну працю, сумлінне виконання службових обов’язків, значний особистий внесок у справу боротьби зі злочинністю, охорони громадського порядку - начальник відділу з надзвичайних ситуацій, мобілізаційної роботи та взаємодії  з правоохоронними органами Степан Ярош вручив  Почесну грамоту від голови Демидівської селищної ради  та депутатського корпусу  старшому лейтенанту поліції, дільничному  офіцеру  поліції Демидівського відділення поліції Дубенського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Рівненській області Бояру Олександру  Віталійовичу  та майору поліції, дільничному  офіцеру  поліції Демидівського відділення поліції Дубенського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Рівненській області Диган Тетяні Володимирівні  .

Також за сумлінну працю, мужність та вміння невідкладно приймати правильні рішення, дільничним офіцерам поліції було вручено Почесні грамоти  голови Демидівської райдержадміністрації,  районної ради, Боремельської сільської ради.

Запрошені побажали дільничним завжди зберігати стійкість духу, виявляти притаманну мужність, успіхів у службі, розуміння та підтримки від рідних і близьких, благополуччя, добра та мирного неба над головою.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису