У перший літній день в Україні, як і в усьому світі, відзначають добре і радісне свято - Міжнародний день захисту дітей. Діти - це безмежна ще не зіпсована щирість і відвертість. Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє.  Ми дорослі прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край. 

   Свято в Демидівці для дітей розпочалося з відкриття пришкільного табору “Ровесник” Демидівського ліцею, та спортивного майданчика на території ліцею.  На урочистому відкритті  були присутні  народний депутат Олександр Дехтярчук, заступник голови Рівненської обласної державної адміністрації Віталій Ундір, заступник голови Демидівської селищної ради Сергій Герук, голова районної ради Сергій Радченко, голова районної державної адміністрації Богдан Левшенюк,  заступник голови  районної державної адміністрації Петро Шелест. Для всіх у подарунок виступили команда ліцею "Так просто" переможці у конкурсі "Молодь обирає здоровий спосіб життя" . Свято продовжилося біля Будинку культури, де  була організована розважальна програма "Дитинство веселкове - щасливе і чудове", а також відбуся святковий концерт, конкурс малюннків "Кольоровий світ". 
Впродовж усього заходу працювала розважально-пізнавальна програма  "Країна здоров'я" , організована Церквою   Адвентистів сьомого дня. Всі учасники були нагороджені призами та подарунками і мали змогу безкоштовно скуштувати солодку вату.

  Дуже приємно було бачити всіх дітей на святі веселими, щасливими, радісними і надіємось що цей день залишить гарний спомин у їхніх  серцях.