Дорогі ветерани! Шановні земляки!

Фото без описуУ ці дні разом з Європою та світом, ми відзначаємо День пам’яті та примирення і вшановуємо мужність і відданість тих, хто з неймовірною жагою справедливості виборов Перемогу, зупинив Другу світову війну, виніс вирок нацизму, приніс мир і надію на нашу землю.

 

Ми схиляємо голову перед тими, хто віддав життя за рідну землю, перед сотнями тисяч наших земляків, які мужньо боролися на фронтах, самовіддано працювали на підприємствах у тилу, перед кожним, хто день за днем наближав звільнення світу від нацизму. Ми вшановуємо пам’ять усіх жертв цієї найстрашнішої війни.

Вітаю зі святом перемоги і дітей війни, які стали свідками жахливих кровопролитних подій, а в післявоєнні роки відбудовували зруйновану країну.

Дорогі ветерани, ми вдячні Вам, за великий подвиг, мужність,  патріотизм, незламну волю, самопожертву та гуманізм у смертельній боротьбі з ворогом.  Ви завжди залишитеся для нас взірцем служіння Батьківщині, своєму народу,  найкращим людським ідеалам.

Священний обов’язок кожного з нас – бути гідними подвигу батьків і дідів та зробити все для того, щоб на мирній землі виховувати дітей, радіти успіхам у досягненні трудових цілей.

Миру всім, єдності, свободи, щастя, злагоди та добробуту кожній родині!

Вічна пам’ять загиблим, честь і слава живим героям!