Застосування РРО платниками спрощеної системи оподаткування Податкова інформує

Застосування РРО платниками спрощеної системи оподаткування

Застосування РРО платниками спрощеної системи оподаткування Головне управління ДПС у Рівненській області звертає увагу, що з 1 січня 2022 року використання РРО стало обов’язковим для всіх платників єдиного податку ІІ – IV груп та не було відмінене 24.02.2022 у зв’язку з введенням режиму воєнного стану в Україні.

Власники нерухомості Демидівської та Боремельської громад сплатили понад 1,3 млн грн податку Податкова інформує

Власники нерухомості Демидівської та Боремельської громад сплатили понад 1,3 млн грн податку

Власники нерухомості Демидівської та Боремельської громад сплатили понад 1,3 млн грн податку Упродовж семи місяців цього року власники податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, сплатили до місцевих бюджетів Демидівщини 1330,1 тис гривень. Це на 470 тис гривень більше ніж за аналогічний період минулого року.

Що необхідно здійснити платнику для реєстрації програмного РРО Податкова інформує

Що необхідно здійснити платнику для реєстрації програмного РРО

Що необхідно здійснити платнику для реєстрації програмного РРО Головне управління ДПС у Рівненській області інформує про дії, які необхідно здійснити платнику для реєстрації програмного РРО.

Платники Дубенського району сплатили  866,6 млн грн ПДФО Податкова інформує

Платники Дубенського району сплатили  866,6 млн грн ПДФО

Платники Дубенського району сплатили  866,6 млн грн ПДФО Одним із основних джерел наповнення місцевих бюджетів є податок на доходи фізичних осіб. Сплачуючи його, наші краяни дбають про добробут територіальних громад.

Отримання податкової знижки за оплату допоміжних репродуктивних технологій Податкова інформує

Отримання податкової знижки за оплату допоміжних репродуктивних технологій

Отримання податкової знижки за оплату допоміжних репродуктивних технологій Головне управління ДПС у Рівненській області повідомляє, що відповідно до ст. 166 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI (далі – ПКУ) із змінами та доповненнями встановлено, що платник податку на доходи фізичних осіб має право на податкову знижку за наслідками звітного податкового року.

Переглянути раніше подану звітність можна у Е-кабінеті Податкова інформує

Переглянути раніше подану звітність можна у Е-кабінеті

Переглянути раніше подану звітність можна у Е-кабінеті Головне управління ДПС у Рівненській області повідомляє, що платник податків стає суб’єктом електронного документообігу після надсилання до контролюючого органу першого будь-якого електронного документа у встановленому форматі (п. 42.6 ст. 42 ПКУ).

Податкова знижка у разі отримання іпотеки Податкова інформує

Податкова знижка у разі отримання іпотеки

Податкова знижка у разі отримання іпотеки Головне управління ДПС у Рівненській області нагадує, що платник податку має право включити до податкової знижки у зменшення оподатковуваного доходу за наслідками звітного податкового року, частину суми процентів, сплачених ним за користування іпотечним житловим кредитом.

Про подання Повідомлення за ф. № 20-ОПП Податкова інформує

Про подання Повідомлення за ф. № 20-ОПП

Про подання Повідомлення за ф. № 20-ОПП Головне управління ДПІ у Рівненській області повідомляє, що платники податків зобов’язані повідомляти про всі об’єкти оподаткування і об’єкти, пов’язані з оподаткуванням, (у разі наявності, виникнення, зміни типу об’єкта оподаткування) контролюючий орган за основним місцем обліку, шляхом подання Повідомлення про об’єкти оподаткування або об’єкти, пов’язані з оподаткуванням або через які провадиться діяльність, за формою № 20-ОПП (далі – Повідомлення за ф. № 20-ОПП).