Скликання: 8 скликання
Сесія / комісія: 1 сесія
Тип документу: Рішення
Дата: 10.12.2020
Номер документу: 1 сесія
Назва документу: Друге пленарне засідання першої сесії 8 скликання
Прикріплені файли:
  1. Голосування (33.35 МБ)
  2. Рішення № 15 Про початок реорганізації Вовковиївської сільської ради шляхом приєднання до Демидівської селищної ради (0.18 МБ)
  3. Рішення № 20 Про заклад освіти Вовковиївський ліцей Демидівської селищної ради Рівненської області (0.29 МБ)
  4. Рішення № 22 Про Вовковиївський заклад дошкільної освіти (дитячий садок) «Калинка» Демидівської селищної ради Рівненської області (0.23 МБ)
  5. Рішення №24 Про делегування функцій замовника з виготовлення проектної документації по об'єкту «Реконструкція споруди гідровузла та шлюзів греблі Хрінницького водосховища» (0.16 МБ)
  6. Рішення № 29 Про внесення змін до бюджету Демидівської селищної об’єднаної територіальної громади на 2020 рік (2.62 МБ)
  7. Рішення № 30 Про організацію харчування у закладах освіти Демидівської селищної ради (0.19 МБ)
  8. Рішення № 31 Про внесення доповнень до Плану діяльності Демидівської селищної ради з підготовки проєктів регуляторних актів на 2020 рік (0.18 МБ)
  9. Рішення № 32 Про порушення клопотання перед Рівненською обласною державною адміністрацією про надання згоди на передачу основних засобів територіальній громаді Демидівської селищної ради (0.16 МБ)
  10. Рішення №33 Про надання земельної ділянки безоплатно у власність гр. Арсенюк Г.В. для ведення особистого селянського господарства за межами смт. Демидівка (0.36 МБ)
  11. Рішення №34 Про надання земельних ділянок безоплатно у власність гр. Ярмолюк Т.А. для ведення особистого селянського господарства (0.36 МБ)
  12. Рішення №35 Про надання земельної ділянки безоплатно у власність гр. Горайчук О.В. для ведення особистого селянського господарства (0.36 МБ)
  13. Рішення №36 Про надання земельної ділянки безоплатно у власність гр. Молочій О.В. для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (0.36 МБ)
  14. Рішення №37 Про затвердження технічної документації та надання земельної ділянки безоплатно у власність гр. Шаулі С.П. для ведення особистого селянського господарства (0.36 МБ)
  15. Рішення №38 Про затвердження технічної документації та надання земельної ділянки безоплатно у власність гр. Куклі С.В. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (0.36 МБ)
  16. Рішення №39 Про затвердження технічної документації та надання земельної ділянки безоплатно у власність гр. Шевчук Н.М. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (0.36 МБ)
  17. Рішення №40 Про затвердження технічної документації та надання земельної ділянки безоплатно у власність гр. Хрустюк З.Ф. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (0.36 МБ)
  18. Рішення №41 Про надання земельних ділянок безоплатно у власність гр. Ільчук Г.В. для ведення особистого селянського господарства за межами с. Глибока Долина на території Демидівської селищної ради (0.36 МБ)
  19. Рішення №42 Про надання земельних ділянок безоплатно у власність гр. Тарасюк Г.П. для ведення особистого селянського господарства за межами с. Глибока Долина на території Демидівської селищної ради (0.36 МБ)
  20. Рішення №43 Про надання земельних ділянок безоплатно у власність гр. Пилип’юку В.П. для ведення особистого селянського господарства за межами с. Глибока Долина на території Демидівської селищної ради (0.36 МБ)
  21. Рішення №44 Про надання земельної ділянки безоплатно у власність гр. Тарасюку А.В. для ведення особистого селянського господарства за межами с. Глибока Долина на території Демидівської селищної ради (0.36 МБ)
  22. Рішення №45 Про затвердження технічної документації та надання земельної ділянки безоплатно у власність гр. Лісевич Г.Ф. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (0.37 МБ)
  23. Рішення №46 Про надання земельної ділянки безоплатно у власність гр. Пилип’юк М.П. для ведення особистого селянського господарства за межами с. Глибока Долина на території Демидівської селищної ради (0.36 МБ)
  24. Рішення №47 Про затвердження технічної документації та надання земельної ділянки безоплатно у власність гр. Мацюку І.М. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (0.36 МБ)
  25. Рішення №48 Про затвердження технічної документації та надання земельної ділянки безоплатно у власність гр. Тимощуку О.П. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (0.37 МБ)
  26. Рішення №49 Про затвердження технічної документації та надання земельної ділянки безоплатно у власність гр. Миколаєвич В.Є. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (0.37 МБ)
  27. Рішення №50 Про затвердження технічної документації та надання земельної ділянки безоплатно у власність гр. Романюку О.І. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (0.36 МБ)
  28. Рішення №51 Про затвердження технічної документації та надання земельної ділянки безоплатно у власність гр. Німчук Р.В. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (0.36 МБ)
  29. Рішення №52 Про затвердження технічної документації та надання земельної ділянки безоплатно у власність гр. Панасюку В.В. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (0.36 МБ)
  30. Рішення №53 Про затвердження технічної документації та надання земельної ділянки безоплатно у власність гр. Бойко Є.В. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (0.37 МБ)
  31. Рішення №54 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Капленко В.М. (0.36 МБ)
  32. Рішення №55 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Капленку В.П. (0.36 МБ)
  33. Рішення №56 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Пастух С.В. (0.36 МБ)
  34. Рішення №57 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Тучак Л.В. (0.36 МБ)
  35. Рішення №58 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Коцюбі Ю.Д. (0.36 МБ)
  36. Рішення №59 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Ващук А.П. (0.36 МБ)
  37. Рішення №60 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Ягенській К.В. (0.36 МБ)
  38. Рішення №61 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Сівачинському А.О. (0.36 МБ)
  39. Рішення №62 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Волошин О.І., Трачуку Д.І., Трачуку К.І. (0.36 МБ)
  40. Рішення №63 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Музиці Т.М. (0.36 МБ)
  41. Рішення №64 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки за межами смт. Демидівка в масиві «Біля березини» на території Демидівської селищної ради (0.36 МБ)
  42. Рішення №65 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки в смт. Демидівка по вул. Луцька на території Демидівської селищної ради (0.36 МБ)
  43. Рішення №66 Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки безоплатно у власність гр. Стаднічуку В.О. для ведення особистого селянського господарства (0.36 МБ)
  44. Рішення №67 Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки безоплатно у власність гр. Мельник Л.І. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) (0.36 МБ)
  45. Рішення №68 Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки безоплатно у власність гр. Росулу Н.Д. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) (0.36 МБ)
  46. Рішення №69 Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки безоплатно у власність гр. Корицькому В.Я. для ведення особистого селянського господарства (0.36 МБ)
  47. Рішення №70 Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки безоплатно у власність гр. Сичу Р.П. для ведення особистого селянського господарства (0.36 МБ)
  48. Рішення №71 Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки безоплатно у власність гр. Щепковському І.П. для ведення особистого селянського господарства (0.36 МБ)
  49. Рішення №72 Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки безоплатно у власність гр. Савичу Р.Б. для ведення особистого селянського господарства (0.36 МБ)
  50. Рішення №73 Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки безоплатно у власність гр. Зубрицькому А.С. для ведення особистого селянського господарства (0.36 МБ)
  51. Рішення №74 Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки безоплатно у власність гр. Гірській Л.Є. для ведення особистого селянського господарства (0.36 МБ)
  52. Рішення №75 Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки безоплатно у власність гр. Олексюк Л.С. для ведення особистого селянського господарства (0.36 МБ)
  53. Рішення №76 Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки безоплатно у власність гр. Неваді О.О. для ведення особистого селянського господарства (0.36 МБ)
  54. Рішення №77 Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки безоплатно у власність гр. Здрілку І.О. для ведення особистого селянського господарства (0.36 МБ)
  55. Рішення №78 Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки безоплатно у власність гр. Ковальчуку Ю.А. для ведення особистого селянського господарства (0.36 МБ)
  56. Рішення №79 Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки безоплатно у власність гр. Рижуку А.А. для ведення особистого селянського господарства (0.36 МБ)
  57. Рішення №80 Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки безоплатно у власність гр. Денисюку О.П. для ведення особистого селянського господарства (0.36 МБ)
  58. Рішення №81 Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки безоплатно у власність гр. Антонюку В.С. для ведення особистого селянського господарства (0.36 МБ)
  59. Рішення №82 Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки безоплатно у власність гр. Петрук Р.С. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) (0.36 МБ)
  60. Рішення №83 Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки безоплатно у власність гр. Токарському М.М. для ведення особистого селянського господарства (0.36 МБ)
  61. Рішення №84 Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки гр. Радченко Г.В. цільове призначення якої змінюється для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (0.36 МБ)
  62. Рішення №85 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки право оренди якої підлягає продажу на конкурентних засадах (земельних торгах) в смт. Демидівка вул. Миру (0.36 МБ)
  63. Рішення №86 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) безоплатно у власність гр. Березюку І.І. (0.36 МБ)
  64. Рішення №87 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) безоплатно у власність гр. Пекарському А.М. (0.36 МБ)
  65. Рішення №88 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) безоплатно у власність гр. Березюку Я.Т. (0.36 МБ)
  66. Рішення №89 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) безоплатно у власність гр. Бігуну В.М. (0.36 МБ)
  67. Рішення №90 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) безоплатно у власність гр. Рудько Н.І. (0.36 МБ)
  68. Рішення №91 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) безоплатно у власність гр. Дунасу Я.В. (0.36 МБ)
  69. Рішення №92 Про надання дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) безоплатно у власність гр. Барибіній Є.О. (0.36 МБ)
  70. Рішення №93 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) безоплатно у власність гр. Нарусевич С.Д. (0.36 МБ)
  71. Рішення №94 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) безоплатно у власність гр. Львовій М.М. (0.36 МБ)
  72. Рішення №95 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) безоплатно у власність гр. Безноску О.Я. (0.36 МБ)
  73. Рішення №96 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Юхимчук П.П. (0.36 МБ)
  74. Рішення №97 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Вараніцькому Ф.М. (0.36 МБ)
  75. Рішення №98 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Маргасюку В.Д. (0.36 МБ)
  76. Рішення №99 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Солов’ю М.А. (0.36 МБ)
  77. Рішення №100 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Гогою С.В. (0.36 МБ)
  78. Рішення №101 Про внесення змін в п 1рішення Демидівської селищної ради № 1084 від 16 жовтня 2019 року «Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на мі (0.36 МБ)
  79. Рішення №102 Про внесення змін в пункт 1 рішення №1458 від 11 лютого 2020 року «Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Пізгор П (0.36 МБ)
  80. Рішення №103 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Стар’яту В.І. (0.36 МБ)
  81. Рішення №104 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки за межами с. Острів на території Демидівської селищної ради (0.36 МБ)
  82. Рішення №105 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки за межами с. Глибока Долина Демидівського району (0.57 МБ)
  83. Рішення №106 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки за межами с. Глибока Долина Рівненської області фермерському господарству Пасічника Д.А. (0.36 МБ)
  84. Рішення №107 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель масивів сільськогосподарського призначення за межами с. Княгинине (0.4 МБ)
  85. Рішення №108 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель під проектно- польовими дорогами за межами с. Княгинине на території Демидівської селищної ради (0.36 МБ)
  86. Рішення №109 Про надання дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо інвентаризації земель масивів сільськогосподарського призначення за межами с. Хрінники, смт. Демидівка (0.4 МБ)
  87. Рішення №110 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.36 МБ)
  88. Рішення №111 Про внесення змін в пункт 1 рішення Демидівської селищної ради від 01 жовтня 2020 року № 2103 (0.36 МБ)
  89. Рішення №112 Про включення до переліку земельних ділянок, право оренди яких підлягає продажу на конкурентних засадах (земельних торгах) (0.35 МБ)
  90. Рішення №113 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Яконюку Т.В. (0.36 МБ)
  91. Рішення №114 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Кондратюку Т (0.36 МБ)
  92. Рішення №115 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Яконюку М.В. (0.36 МБ)
  93. Рішення №116 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Солочинськом (0.36 МБ)
  94. Рішення №117 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність гр. Яким’юку С.Г. для ведення особистого селянського господарства (0.36 МБ)
  95. Рішення №118 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність гр. Касянчуку В.Н. для ведення особистого селянського господарства (0.36 МБ)
  96. Рішення №119 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність гр. Романюк Н.М. для ведення особистого селянського господарства (0.36 МБ)
  97. Рішення №120 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність гр. Котовському В.А. для ведення особистого селянського господарства (0.36 МБ)
  98. Рішення №121 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність гр. Лотоцькому І.М. для ведення особистого селянського господарства (0.36 МБ)
  99. Рішення №122 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність гр. Масюк Р.П. для ведення особистого селянського господарства (0.36 МБ)
  100. Рішення №123 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність гр. Козуб О.О. для ведення особистого селянського господарства (0.36 МБ)
  101. Рішення №124 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність гр. Рудько Н.І. для ведення особистого селянського господарства (0.44 МБ)
  102. Рішення №125 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність гр. Савчук С.О. для ведення особистого селянського господарства (0.36 МБ)
  103. Рішення №126 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність гр. Лютко Л.В. для ведення особистого селянського господарства (0.36 МБ)
  104. Рішення №127 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність гр. Шило Г.О. для ведення особистого селянського господарства (0.36 МБ)
  105. Рішення №128 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність гр. Чухрій Н.Г. для ведення особистого селянського господарства (0.36 МБ)
  106. Рішення №129 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність гр. Білокурець О.М. для ведення особистого селянського господарства (0.36 МБ)
  107. Рішення №130 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність гр. Кіріченко М.М. для ведення особистого селянського господарства (0.36 МБ)
  108. Рішення №131 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність гр. Гайдук С.Г. для ведення особистого селянського господарства (0.36 МБ)
  109. Рішення №132 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність гр. Скальському Я.П. для ведення особистого селянського господарства (0.36 МБ)
  110. Рішення №133 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність гр. Маргасюку В.Д. для ведення особистого селянського господарства (0.36 МБ)
  111. Рішення №134 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність гр. Лотоцькому Ю.В. для ведення особистого селянського господарства (0.36 МБ)
  112. Рішення №135 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність гр. Солочинському С.В. для ведення особистого селянського господарства (0.36 МБ)
  113. Рішення №136 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність гр. Городиському М.В. для ведення особистого селянського господарства (0.36 МБ)
  114. Рішення №137 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність гр. Кисілю І.Ю. для ведення особистого селянського господарства (0.36 МБ)
  115. Рішення №138 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність гр. Кондратюку Т.М. для ведення особистого селянського господарства (0.36 МБ)
  116. Рішення №139 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність гр. Ціпкайло А.М. для ведення особистого селянського господарства (0.36 МБ)
  117. Рішення №140 Про внесення змін в пункт 1 рішення Демидівської селищної ради від 11 серпня 2020 року № 1877 (0.36 МБ)
  118. Рішення №141 Про внесення змін в пункт 4 рішення Демидівської селищної ради від 24 червня 2020 року № 1723 (0.36 МБ)
  119. Рішення №142 Про внесення змін в пункт 1 рішення Демидівської селищної ради від 11 серпня 2020 року № 1885 (0.36 МБ)
  120. Рішення №143 Про внесення змін в пункт 1 рішення Демидівської селищної ради від 01 жовтня 2020 року № 2075 (0.36 МБ)
  121. Рішення №144 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність гр. Яконюку Т.В. для ведення особистого селянського господарства (0.36 МБ)
  122. Рішення №145 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність гр. Ярцевій Л.С. (0.36 МБ)
  123. Рішення №146 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність гр. Шаранді В.М. для ведення особистого селянського господарства (0.36 МБ)
  124. Рішення №147 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для будівництва і обслуговування культових та інших будівель релігійній громаді Свято-Іоано-Богословської парафії Рівнен (0.36 МБ)
  125. Рішення №148 Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення Демидівському ВУЖКГ в постійне користування земельних ділянок для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування (обслуговування (0.36 МБ)
  126. Рішення №149 Про припинення права користування земельною ділянкою гр. Стрільчука О.В. та надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність гр. Стрільчуку Р.О. (0.36 МБ)
  127. Рішення №150 Про припинення права користування земельною ділянкою гр. Тимощук В.П. та надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність гр. Казміруку Д.М. (0.36 МБ)
  128. Рішення №151 Про припинення права користування земельними ділянками гр. Миколаєвич В.Є. та надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок безоплатно у власність гр. Пуц Н.В., Лісевичу В.А. (0.36 МБ)
  129. Рішення №152 Про припинення права користування земельною ділянкою гр. Зінчука П.К. та надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність гр. Короткевич І.А. (0.54 МБ)
  130. Рішення №153 Про припинення права користування земельною ділянкою гр. Лютко Л.В. та надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність гр. Пограничній Н.І. (0.36 МБ)
  131. Рішення №154 Про припинення права користування земельною ділянкою гр. Горзей К.Т. та надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність гр. Грицаюку О.В. (0.36 МБ)
  132. Рішення №155 Про припинення права користування земельною ділянкою гр. Сисун Л.А. та надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність гр. Сисун І.П. (0.36 МБ)
  133. Рішення №156 Про припинення права користування земельною ділянкою гр. Маргасюка В.Д. та надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність гр. Горбатюк О.В. (0.36 МБ)
  134. Рішення №157 Про припинення права користування земельною ділянкою гр. Якимюк Е.Г. та надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність гр. Константиновій Л.М. (0.36 МБ)
  135. Рішення №158 Про припинення права користування земельною ділянкою гр. Доманської К.В. та надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність гр. Гуменюк Ю.С. (0.36 МБ)
  136. Рішення №159 Про припинення права користування земельною ділянкою гр. Філіпчука П.А та надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність гр. Філіпчук З.П. для ведення особистого селянсько (0.36 МБ)
  137. Рішення №160 Про припинення права користування земельною ділянкою гр. Шевчука В.І. та надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність гр. Шевчук Л.В. (0.36 МБ)
  138. Рішення №161 Про припинення права користування земельною ділянкою гр. Пилип’юк П.В. та надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність гр. Кондратюк Т.В. (0.36 МБ)
  139. Рішення №162 Про припинення права користування земельною ділянкою гр. Петрук Г.П. та надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність гр. Горжій Л.С. (0.36 МБ)
  140. Рішення №163 Про припинення права користування земельною ділянкою гр. Макарчука В.П. та надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність гр. Макарчук Т.І. (0.36 МБ)
  141. Рішення №164 Про припинення права користування земельними ділянками гр. Роюка М.В. та надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність гр. Роюк Т.І. (0.36 МБ)
  142. Рішення №165 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність гр. Масняку О.Я. для ведення особистого селянського господарства (0.36 МБ)
  143. Рішення №166 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність гр. Масняк О.М. для ведення особистого селянського господарства (0.36 МБ)
  144. Рішення №167 Про внесення змін в п 2 рішення Демидівської селищної ради “Про припинення права користування земельною ділянкою гр. Джеджери А.М. і надання дозволу на розроблення проекту землеустрою гр. Мартинюк І.І. в смт. Демидівка по вул Миру Де (0.36 МБ)
  145. Рішення №168 Про припинення права користування земельною ділянкою гр. Юхимчук Г.М. та надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність гр. Невинному М.В. для ведення особистого селянсько (0.36 МБ)
  146. Рішення №169 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність гр. Коритнюк А.В. для ведення особистого селянського господарства (0.36 МБ)
  147. Рішення №170 Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення безоплатно у власність земельних ділянок громадянам Уляничу В.М. та Уляничу І.М. (0.36 МБ)
  148. Рішення №171 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність гр. Фаєвській І.П. для ведення особистого селянського господарства (0.36 МБ)
  149. Рішення №172 Про внесення змін в пункт 1 рішення Демидівської селищної ради від 24 червня 2020 року № 1725 (0.36 МБ)
  150. Рішення №173 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність гр. Мануліній Л.І. для ведення особистого селянського господарства (0.36 МБ)
  151. Рішення №174 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення в оренду строком на 49 років земельної ділянки гр. Холявській М.В. (0.36 МБ)
  152. Рішення №175 Про припинення права користування земельними ділянками гр. Лагнюк Н.І. та надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення в оренду строком на 49 років земельних ділянок гр. Лагнюку С.О. (0.36 МБ)
  153. Рішення №176 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення в оренду строком на 10 років земельної ділянки гр. Ковальчук М.В. (0.36 МБ)
  154. Рішення №177 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення в оренду строком на 7 років земельної ділянки гр. Бондарук Є.П. (0.36 МБ)
  155. Рішення №178 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення в оренду строком на 7 років земельної ділянки гр. Іщуку М.В. (0.36 МБ)
  156. Рішення №179 Про припинення права користування земельною ділянкою гр. Августинович С.В. та надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення в оренду строком на 30 років земельної ділянки гр. Олійник Б.С. (0.36 МБ)
  157. Рішення №180 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення в оренду строком на 7 років земельної ділянки гр. Маринкевич Л.К. (0.36 МБ)
  158. Рішення №181 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення в оренду строком на 15 років земельної ділянки гр. Шевчук А.Є. (0.36 МБ)
  159. Рішення №182 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення в оренду строком на 49 років земельної ділянки гр. Пекарському Я.А. (0.36 МБ)
  160. Рішення №183 Про втрату чинності рішення Демидівської селищної ради від 30 травня 2018 року № 276 і надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр. Зеленку Ю.П. (0.36 МБ)
  161. Рішення №184 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки ПрАТ “Рівнеобленерго” (0.36 МБ)
  162. Рішення №185 Про припинення права користування земельною ділянкою гр. Мартинюка С.М. (0.36 МБ)
  163. Рішення №186 Про припинення права користування земельною ділянкою гр. Шашенкової А.В. (0.36 МБ)
  164. Рішення №187 Про встановлення на облік (чергу) гр. Шило Б.В. для виділення земельної ділянки (0.36 МБ)
  165. Рішення №188 Про перегляд стартового розміру орендної плати земельної ділянки, яка підлягає продажу на конкурентних засадах (земельних торгах) для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарств (0.36 МБ)